Skip to content

verhuizen

Na vele jaren van overleg met de gemeente Voorst kan de vlag uit bij Stichting JongerenWerk Peco. We gaan verhuizen!!!

Het nieuwe onderkomen van Peco komt ten oosten van de tennisbanen van Tennisclub Teuge. Peco mag ook een nieuw groot evenemententerrein van de gemeente gaan gebruiken. Dit grenst straks aan het perceel van Peco en loopt door ten zuiden van de tennisbanen.

We zijn bij dat na al die jaren van onderhandeling eindelijk de toestemming voor de verhuizing rond is, mede omdat wij op de huidige stek aan de Parmentierstraat tussen woningen ingeklemd dreigen te raken. Niet handig voor een jongeren organisatie als Peco die op vrijdag of zaterdagavond geopend is. Maar daarnaast ook veel andere activiteiten organiseert door het jaar heen zoals het dorpsfeest, festifly, de speelweek, touwtrekken en nog veel meer. Waar Peco zich nu bevindt, is de bouw van acht huizen voorzien.

Uiterlijk in september 2017 moeten we het nieuwe gebouw klaar hebben!
Door een nieuw gebouw met aangrenzend evenemententerrein op een juiste locatie is de toekomst van Peco gewaarborgd. Zodat wij nog vele jaren geweldige activiteiten en feesten kunnen organiseren voor jong en ook oud, zoals wij dit al meer dan 40 jaar deden op de huidige locatie.

Volg ons via
Play Video