Skip to content

Speelweek 2022

Peco's circus

Ieder jaar organiseert SJW Peco de speelweek. Een week vol pret en plezier in Teuge.

Maandag 8 t/m zaterdag 13 augustus 2022

Hallo speelweekvriendjes en vriendinnetjes,

Jullie hebben er vast vanaf vorig jaar september al weer naar uit gekeken…. de speelweek!
Na een aantal corona-jaren lijkt het er op dat dit jaar al jullie opa’s en oma’s weer bij de playbackshow kunnen komen kijken (op woensdagavond) en jullie zelfs weer kunnen blijven slapen in je eigen hut (op vrijdagavond).

De speelweek 2022!
Dit jaar zal de speelweek plaatsvinden in week 32, van maandag 8 t/m zaterdag 13 augustus. Iedereen die op de basisschool zit mag meedoen en is van harte welkom!

De vrijwilligers van Peco zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen… spannend!! Samen hebben we al een thema bedacht. Dit jaar zal de speelweek in het teken staan van:

het circus

Meld je aan!
Je kun je aanmelden door op deze pagina het inschrijfformulier in te vullen
Op maandag 8 augustus mag je je vanaf 9.00 uur melden bij de aanmeldbalie. Daar wordt gevraagd om het inschrijfgeld te pinnen (€15,00 per kind). Ook krijg je daar een programmaboekje mee voor de rest van de week. De hele week krijg je gratis ranja!

Vergeet niet op maandag 8 augustus ook je papa en mama mee te nemen. Nadat je bij de aanmeldbalie bent geweest mogen jullie samen direct aan de slag met het bouwen van je hut. Voor pallets wordt gezocht; een hamer, spijkers en zaag mag je zelf meenemen. Ook belangrijk op maandag zijn een bord, beker en bestek voorzien van naam.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze mailen naar speelweek@sjwpeco.nl

Wij hebben en al zin in en hopen dat jullie dat ook hebben. Tot snel deze zomer!!

 

Groetjes van
‘Team de Speelweek’
SJW Peco

 

    Play Video